Resegeometri logotyp

Paneler

Resegeometri är kundens röst i rese- och mötesindustrin

Påverka rese- och mötesindustrin och gör din röst hörd gentemot branschens olika leverantörer så som flygbolag, hotell, resebyråer, konferensaktörer etc. Resegeometris enda ambition är att kunna ge en oberoende bild av marknaden, och låta våra panelmedlemmar vara en drivande faktor för branschens och dess olika leverantörers utveckling.

Gå med i någon av våra fyra paneler

Som panelmedlem är du med och påverkar. Du får alltid en återkoppling och summering av resultatet från den eller de undersökningar som du deltar i, och kan på så vis jämföra dina åsikter och beteenden med andra. I varje undersökning som du deltar i har du alltid chansen att vinna våra fina priser så som resecheckar, datorer, Led-TV, iPhones etc.

 

  • The Nordic Business Travel Panel - Om du reser mycket i tjänsten eller är delaktig i företagets beslut i reserelaterade frågor (t ex resepolicy, upphandlingar) är det här panelen för dig.
  • Konferenspanelen - Om du är delaktig i företagets planering av konferenser och möten utanför företagets egna lokaler.
  • Privatresepanelen – Om du reser på utlandssemestrar och tycker det är roligt att dela med dig av dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras.
  • Reseindustripanelen – Om du arbetar och verkar inom rese- eller mötesindustrin ska du anmäla dig till ”Reseindustripanelen” där branschen får möjlighet att dela åsikter med varandra.

Intressant, ta mig till anmälningssidan

 

Följ Resegeometri Nordic AB