Travel Intelligence Portal

1809
web_travel[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill bli kontaktad av Resegeometri för att diskutera möjligheterna med Travel Intelligence Portal

Travel Intelligence Portal

Resegeometri erbjuder en användarvänlig och kundanpassad analysportal som uppdateras kontinuerligt med ert behov av marknadsinformation.

 

  • Alla undersökningsresultat på ett ställe – Portalen fylls på kontinuerligt med resultat från genomförda undersökningar och sorteras under huvud- och underrubriker.

 

  • KPI (key performance indicators) – Resultaten av undersökningarna sammanfattas också i ett par KPI för att ge en snabb vägledning om de rådande trenderna och NKI (nöjd kund index).

 

  • Nedbrytningar/Filtrering/Segmentering – Samtliga resultat kan brytas ned för ytterligare jämförelser, analyser och segmentering av marknaden.

 

  • Trendanalys/Tidsserier – I o m att resultat lagras år från år finns också möjlighet att göra jämförelser över tiden.

 

  • Analysfunktioner – I den mer avancerade portalversionen finns även sofistikerade analysfunktioner förprogrammerade som t ex Phillip Kotler’s ”Importance/Performance matris” och ”Marknadstrappan.

 

  • Konkurrentjämförelse – Kundgrupper till en fördefinierad uppsättning av konkurrenter kan brytas ut och användas för djupare analyser av konkurrentförhållanden.

 

  • Anpassningsbar – Hela portalinnehållet kan anpassas efter specifika behov och kan sättas upp i förenklade utgåvor och t ex göras tillgänglig för en säljare med endast för denne relevant information.

 

  • Andra undersökningar – Även andra undersökningsresultat som egna kundundersökningar, medarbetarundersökningar etc. kan göras tillgängliga.

 

Säkerhet
Resegeometri är en del av Quicksearch som har byggt in en mängd säkerhetsfunktioner och kontroller för att verifiera vilka användare som har tillgång till systemet.
Prestanda
Resegeometri är en del av Quicksearch vars mjukvaror används av kunder som genomför ett fåtal projekt per år och av de som genomför hundratals projekt med hundra tusentals respondenter per år.
Ständig utveckling
Resegeometri är en partner till Quicksearch där utveckling av mjukvaror sker kontinuerligt i separat testmiljö. All programutveckling dokumenteras och testas enligt rutiner innan uppdatering.
Kontakt
Resegeometri AB Waterfront Building Klarabergsviadukten 63 111 64 Stockholm Fler kontaktuppgifter
Få kontakt / kostnadsförslag

Tack för din begäran!

Vi vill gärna visa Dig vad Du kan uppnå med stöd av våra tjänster och verktyg.

Uppge dina uppgifter för att få en Demo eller kostnadsförslag.

E-post: Var god ange din e-postadress
Telefon Var god ange ditt telefonnummer
Vilken information är Du/Ni framförallt intresserade av?
Var god svara på frågan
   
ReseGeometri Nordic AB är ett kunskapsföretag med fokus på Nordisk rese- och mötesindustri.