Resegeometri logotyp

Om oss

 

ReseGeometri Nordic AB är ett kunskapsföretag med fokus på Nordisk rese- och mötesindustri.

Företagets partners har i över 20 år arbetat i och mot reseindustrin med Travel Management, kund- och leverantörsrelationer, försäljning, marknadsföring, affärsutveckling etc., och har en bred erfarenhet av branschen från olika kvalificerade befattningar på bl a hotell, SJ, American Express, CWT och Amadeus.

 
ReseGeometri erbjuder såväl konsultativa som standardiserade tjänster för säljplanering och försäljningsstrategi, beslutsunderlag vid affärsplanering, trendrapporter, upphandling, konkurrentanalys etc.
 
Detta till såväl reseindustrins leverantörer som köpare inom de olika kategorierna av reserelaterad service , t ex resebyrå, flygbolag, hotell, hyrbilar, betallösningar och online. Ett uppdrag har alltid sin utgångspunkt i vår kunds specifika behov, mål och strategi.

 

 

 BTAlogga-2010-1

 Hög kunskapsnivå är vår värdegrund

Vi håller en hög kunskapsnivå genom att regelbundet mäta de olika reseföretagen, branschen och dess utveckling. Vi lägger stor vikt vid att hela tiden ha en så sann och verklighetsförankrad utgångspunkt som möjligt, vilket är en värdegrund för våra konsultativa uppdrag.

Vår huvudsakliga källa till denna kunskap är det sedan 2004 väl inarbetade undersökningskonceptet, Nordic Business Travel BarometerTM (NBTB), som består av ett flertal marknadsanalyser av rese- och mötesindustrin i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

 

Följ Resegeometri Nordic AB